Sintermeertencollege

Sintermeerten komt op voor Sint-Maarten

Nieuws:

Dit bericht is van een collega van onze rector op Sint-Maarten:
Dank voor je bericht en jullie steun. Sorry dat ik nu pas antwoord maar er is nu verschrikkelijk veel te down wat veiligheid en wederopbouw betreft. Ook verwachten we nog een orkaan in de buurt, Maria. Goede katholieke naam dus. We hebben straks weer alle leermaterialen nodig. De leerlingen hebben hun studieboeken thuis en die zullen voor het grootste deel verloren zijn. We hebben veel computers e.d. kunnen redden maar ook meubilair is verwoest, gymattributen en eigenlijk alles wat met het directe onderwijs te maken heeft. Bij MPC zijn er twee daken af van gebouwen en is er veel waterschade. Bij Sundial School is het hele restaurant en de keuken inclusief het kunstlokaal verwoest. Van beide scholen zijn de gymzalen verwoest. Er wordt al veel opgeruimd en hopelijk kunnen we snel weer starten zodra we water en elektriciteit hebben. Maar dat is nog niet geregeld vanwege de verwoeste daken en omdat orkaan Maria eraan komt. Nogmaals dank en als we in staat zijn meer specifieke details te geven, laat ik het weten.
Hartelijke groeten aan iedereen in Nl en ik ben heel trots op de militairen die nu hier gekomen zijn om de orde te herstellen.

Wim de Visser

Actie

Op dinsdag 26 september willen we een actie houden waarvan de opbrengst ten goede zal komen voor de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint-Maarten. 


 

 Laatste Nieuws

 
Wolf Biermann in Keulen

Ik ga naar Wolf Biermann. Terug in Keulen…
De trein heeft er minder zin in. Mijn tijdschema is nochtans prachtig, ik kan die donderdagmiddag om kwart over 4...

Meer Weblogs >