Terug naar overzicht

We zitten inmiddels op dag 4 en voor iedereen is de dagelijkse werkelijkheid enorm veranderd.  Ondanks de omstandigheden proberen we er met elkaar het beste van te maken. Ook in de realisatie dat niet alles in één keer gaat zoals we zouden willen. We beseffen dat deze situatie ook voor leerlingen en ouders een enorme aanpassing is en dat er een extra beroep op jullie wordt gedaan.

Vanaf vandaag staan de roosters voor leerjaar 1 tot en met 3, HAVO 4 en VWO 4 en VWO 5 in Zermelo en in SOM.

Hierin staan de verplichte lesmomenten zodat onze leerlingen toch een bepaalde lesstructuur hebben.
Om ons en onze leerlingen te beschermen is afgesproken dat we strikt kijken naar de stof die we aanbieden. We beperken ons tot noodzakelijk onderdelen.

De SE- roosters staan op intranet en zijn verspreid aan de eindexamenleerlingen.

Morgen ontvangen de eindexamenleerlingen nog extra instructies met betrekking tot de genomen veiligheids- en gezondheidsmaatregelen via de afdelingsleider. Aangezien de situatie iedere dag verandert, kan dit betekenen dat er toch op het laatste moment iets wijzigt. We proberen dit uiteraard te voorkomen indien mogelijk.

Mocht u tegen problemen aanlopen, aarzel niet en neem gerust contact op met de afdelingsleider van uw zoon of dochter. Voor leerlingen staan de mentoren klaar voor alle zorgen.

Fijne avond en blijf gezond!

 

De directie