Terug naar overzicht

BaasvandeDag inlogo 2021 800

"De baas van morgen" wordt ieder jaar georganiseerd door Jinc. Mavo 3 leerlingen kunnen aan deze bijzondere dag deelnemen. Dit jaar waren dit Touriya en Chayma. Helaas, door de Corona omstandigheden, konden onze leerlingen niet bij APG en Medtronic fysiek meelopen. De dag werd helemaal ONLINE georganiseerd.   

En zelfs een artikel in de krant. 

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20210131_93567440

Tekst krantenartikel zie helemaal beneden!


De baas van morgen,

Praten met Ronald Schneijderberg van Medtronic.

Georganiseerd door Jinc.

Ik vond het leuk en interessant om zoiets meemaken. Het was in het begin best wel spannend, maar je merkt toch dat het ook gewoon mensen zijn zoals wij. Het was interessant om te weten wat hij dacht over bepaalde zaken en dat hij het ook eens was met hoe ik dacht over die zaken. Ik merkte ook na loop van tijd dat ik me meer op gemak voelde. Ik vond het ook leuk om hem te leren kennen en ik kijk er naar uit om hem weer te zien op 10 juni.

Touriya Louhoudi

BaasvandeDag infoto A 2021 1140

 

 

De baas van morgen

Ik vond het een superleuk kennismaking gesprek. Ik heb gesproken met Anne-Marie Le Doux van het APG. Haar functie is Head of groei fabriek en business manager innovation.

We  hebben elkaar persoonlijk leren kennen. Informatie uitgewisseld over het persoonlijk leven en hoe we zijn wie we zijn, hoe we tot dit punt gekomen zijn. Tijdens ons gesprek ben ik meer te weten gekomen over het APG. Hoe het nu gaat door de Corona, hoe het algemene bedrijfsleven in elkaar zit etc. Beide zijn we enthousiast en zeker over wat we doen/zeggen. Ik kijk er zeker naar uit om elkaar in het echt te zien en een dag de baas te zijn. Belangrijke beslissingen maken en er een goeie dag van maken!

Chayma Charafi

BaasvandeDag infoto B 2021 1140

 


Baas extra 1 Baas extra 2Baas extra 3 

Baas extra 4Baas extra 5