Terug naar overzicht

Op 7 februari was de Heerlense vlag ‘jarig’. In oktober heeft wethouder Jordy Clemens extra aandacht gevraagd voor de historische vlag van Heerlen. Naar aanleiding hiervan is er veel aandacht gekomen voor de vlag en heeft de wethouder toegezegd de Heerlense vlag te gaan bezorgen bij alle openbare gebouwen, scoutinggroepen en buurtverenigingen.

In overleg met de PERU groep heeft de gemeente een leuke sponsoractie bedacht. De leerlingen van de PERU groep gaan de vlaggen persoonlijk brengen op vrijdag 7 februari. Met als opbrengst het mooie bedrag van 750 euro sponsorgeld.

Wethouder Jordy Clemens heeft vrijdagmiddag in onze aula voor een groep van circa 70 leerlingen (leerlingen die les hebben van de begeleiders en de PERU groep) een korte toespraak gegeven over de Heerlense vlag. De eerste vlag is officieel uitgereikt aan onze rector. Dit alles gebeurde op feestelijke wijze met een persbericht en heerlijke "Heerlense vlag" taartjes. Vlag van Heerlen infoto2 1140

Na het proeven van de taartjes zijn onze leerlingen van de PERU groep de vlaggen gaan bezorgen bij alle openbare gebouwen, scoutinggroepen en buurtverenigingen.


Vlag van Heerlen infoto1 1920