Terug naar overzicht

3e update 11x11K challenge : 347 deelnemers; samen 11x1100 K en enkele mooie foto’s


LET OP! Als je begint met lopen, stel dan je activiteit in op “hardlopen”, anders worden je data niet verwerkt in de app! Je kunt altijd alsnog, als het fout gegaan is, je data doorgeven door een mail te sturen naar: sectielo@sintermeerten.nl dan corrigeren wij dat in de overalllijst.

Zelfs in week 3, afgelopen week, kwamen er weer deelnemers bij; 347 deelnemende wandelaars of hardlopers doen er mee aan onze 11x11K challenge.

“Zoveel mogelijk leerlingen, met of zonder ondersteuning van anderen, aan het bewegen krijgen”, daar was het ons om te doen!

In de eerste vijf dagen liepen we met zijn allen 3203 kilometer, in de tweede week 5358 kilometer en aan de data is duidelijk te zien dat het minder goed weer was de afgelopen 7 dagen; veel regen zorgde voor drassige, zelfs onderwater gelopen paden in het veld waardoor waarschijnlijk veel mensen dachten “we maken een korter rondje of we pakken de draad later weer op”, ook de totalen vallen hierdoor in het water; net geen 3000 kilometer werden er gelopen.  

Zoals vorige week al aangegeven worden de klassementen in de Strava app bijgehouden van maandag t/m zondag. Opgeteld hebben we samen al ruim 12000 kilometer (11  x 1100 K ; om in de geest van onze challenge en vooral de Carnaval te blijven!). Dat is inclusief de 5 deelnemers die gebruik maken van een andere app. Een aantal deelnemers heeft al 2 weken niet gelopen, zij halen de gemiddelden stevig omlaag, desondanks is er gemiddeld ruim 3x11 kilometer p.p. gelopen.

Van iedere deelnemer worden door ons per week de data bijgehouden, wij hebben dus een totaal overzicht van alle 347 deelnemers. Dit is niet zichtbaar in de app. Wel kan iedereen zijn persoonlijke data zien in de app.  Het doel blijft: tot en met de carnavalsvakantie 11x11K (121K) lopen, in totaal zijn dat maximaal 40 dagen, gelijk aan de vastenperiode vanaf Aswoensdag tot aan de Pasen.

Tenslotte: wij merken dat sommige data niet precies door Strava verwerkt worden en dat er bij een aantal deelnemers rare data genoteerd worden, om achteraf teleurstellingen en protesten te voorkomen hebben we besloten om geen prijzen uit te reiken en het puur recreatief te houden. Het gaat om je eigen doel en natuurlijk het plezier van deelnemen aan een grote groep.

Wij willen jullie allen veel succes en vooral plezier toewensen, want bewegen is zeer belangrijk en moet natuurlijk leuk zijn, blijf allen gezond!

Vanzelfsprekend blijven we regelmatig updates sturen!

Stuur leuke foto’s van jullie wandelingen naar sectielo@sintermeerten.nl

de sectie LO

Runnin art3 infoto 1000

Runnin art3 infoto 1200

Runnin art3 infoto 1100