Terug naar overzicht

Gisteren, donderdagmiddag 2 maart, stond in het teken voor even iets anders dan lesssen volgen. Workshops, presentaties, actief bezig zijn, bezoeken en meer zijn onderdeel van de themamiddag.

Een aantal thema's hebben leuke foto's gemaakt......


De geselecteerde leerlingen van TTO 2 en TTO3 hun speeches gehouden voor de Junior Speaking Contest School Round. Alle speeches werden beluisterd door een jury bestaande uit twee Native Speakers, en een ouderejaars TTO leerling. De leerling uit ieder jaar met de beste speech zal onze school vertegenwoordigen bij de Regional Round van de Junior Speaking Contest, die zal plaatsvinden op 29 maart op het Jan van Brabant College in Helmond. Namens het tweede jaar zal Leya Welting onze school vertegenwoordigen, en namens het derde jaar is dit Kian Sampermans.

Thema mrt certificaat infoto C 1920

Thema mrt certificaat infoto D 1920

 

een gedeelte van klas V5 en H5 zijn naar Jumsquare geweest voor een actieve middag.

Thema mrt sport infoto G 1920

Thema mrt sport infoto H 1920

 

 de leerlingen van mavo 3 zijn naar het Mijnmuseum in Heerlen geweest. 

Thema mrt mijnmuseum infoto A 1920

Thema mrt mijnmuseum infoto B 1920

 

MEP on tour

De twee reguliere v3 klassen hadden tijdens de themamiddag een gymnasium 3 klas van Bernardinus op bezoek voor MEP on tour. Na een brainstorm sessie hadden de zes verschillende commissies een aantal vraagstukken om over te debatteren en uiteindelijk werd er telkens na een speech en debat gestemd of het voorstel werd aangenomen of verworpen. Onze v5 alumni Ahmed, Pepijn, Kylian en Lizzy waren wederom geweldige commissievoorzitters. De visiterende bestuursleden en onze eigen Elise waren zeer in hun nopjes met het uiteindelijke resultaat.

Thema mrt MEP infoto E 1920

Thema mrt MEP infoto F 1920