Terug naar overzicht

Op woensdag 21 november hebben we een tweede informatie-avond over onze Oegandareis 2019 gehouden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Doe je mee? Hieronder laten we de PowerPoint presentatie zien van 21 november 2018.

 

Zoals elk jaar organiseert Sintermeertencollege in het kader van interculturaliteit een reis naar een verre bestemming. Dit jaar is gekozen voor Oeganda. De leerlingen hebben hier enige weken geleden reeds informatie over ontvangen.
De reis zal plaatsvinden van ongeveer 28 juni tot 17 juli.

Leerlingen die voorgaande jaren zijn mee geweest met een buitenlandse reis spreken over een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Het belangrijkste doel van deze reis is dan ook het opdoen van levenservaring, leren van vreemde culturen en het opdoen van kennis en ervaring in het buitenland. Begrip ontwikkelen voor mensen met een andere visie. Daarnaast ondersteunen we een project, namelijk helpen met de nieuwbouw van een basisschool in Kitgum.

https://www.ugandakitgumschoolfoundation.com/nl/

Kidepo Valley National Park - Uganda Wildlife Authority

Doe mee

Als je interesse hebt om mee te gaan, en ben je 16 jaar op het moment dat we vertrekken, willen wij je vragen een brief te sturen. Hierin moet je beschrijven wat je motivatie is om mee te gaan. Deze brief moet je sturen naar smcgoesoeganda@sintermeerten.nl . Je mag de motivatiebrief ook al voor de info-avond sturen.
De brief moet wel voor 28 november binnen zijn.

Mocht je vragen hebben, kom gerust langs of stuur een mail. Ik (meneer van Essen) ben in kamer 010 ( bij ICT) Op woensdag ben ik niet aanwezig of vraag mevrouw Vossen (biologie) of mevrouw Dircks (wiskunde).

Met vriendelijke groeten,
Jos van Essen
Inge Dircks
Monique Vossen