Terug naar overzicht

In de Parkstad Limburg Theaters is Meta, leerling van Havo 5, vaak te vinden. Dit jaar is zij door het theater gevraagd om ambassadeur te worden van en voor het theater. Dat was een kans die zij niet kon laten liggen. Grote kans dus dat Meta je vanaf de grote billboards van het PLT-theater aankijkt. Op de site van het theater schrijft ze:

Weet jij welke artiesten je ‘gewoon’ in Parkstad kunt zien?

"Zo lang ik mij kan herinneren hebben mijn ouders mij meegenomen naar het theater. In die tijd is blijkbaar toch een zaadje geplant, want nu ga ik samen met vrienden. We zijn fan van de Grote Improvisatieshow en bezoeken concerten. Zoals OG3NE. Zij zijn super live. Gek genoeg hoor ik van vrienden dat ze bijna nooit in het theater komen. Dat ze niet eens weten welke artiesten ze gewoon in Heerlen kunnen zien. Daar ga ik als ambassadeur iets aan doen. Ik ga iedereen vertellen wat je in ‘ons’ theater kunt meemaken."

Wij zijn trots op Meta en hopen dat zij als ambassadeur nog meer jongeren kennis kan laten maken met  Parkstad Theaters Limburg in Heerlen en Kerkrade. Nu nog even eindexamen doen....succes Meta!

Foto's: www.plt.nl en imageyesphotography, http://imageyes.com

Hoor Meta zelf over haar ambassadeurschap vertellen