Terug naar overzicht

Afgelopen zaterdag 6 april was het dan eindelijk zover, onze dinnershow om sponsorgeld in te zamelen voor de Oeganda reis was een feit.
Het was een groot succes. Om 6 uur opende de deuren en stroomde meer dan honderd gasten de aula binnen. Ze werden ontvangen met een jongleer act. Nestar opende het diner door te vertellen over waarom ze haar stichting ukef heeft opgericht in Kitgum en wat wij gaan doen op onze reis. De Nederlandse architect van de school in Kitgum vervolgde het verhaal met wat we precies gaan doen voor de nieuwe school en hoe het schoolgebouw er uit gaat zien.    

                                     
De sfeer zat er goed in en het buffet werd geopend met een voorgerecht. Toen iedereen voorzien was van wat te eten werd er een aantal acts opgevoerd. De feedback was dat we als groep goed samenwerkten en dat het vanzelf ging. Niemand hoefde iets te vragen. Iedereen liep rond en deed zijn best. We hadden maar liefst 500 loten voor onze loterij verkocht voor 1 euro per stuk. Het was geen enkele moeite om de lootjes te verkopen. Er werden mooie prijzen verdeeld die we gezamenlijk verzameld hadden. Waarvan Ward een groot deel had binnengehaald met het winnen van zijn Ikea prijsvraag.  

De vader van Stan had het nagerecht verzorgd en dat was om te smullen. Waarvoor we natuurlijk erg dankbaar zijn.
Naast de acts en de loterij was er ook een quiz. Verder was er nog een standje van Nestar zelf met handgemaakte spullen uit Oeganda.
De laatste act was een optreden van de hele reisgroep. Een cover met zelfgeschreven tekst op de cupsong. We werden op gitaar begeleid door Minou en de rest heeft muziek gemaakt met de cups, dit was nog een hele uitdaging.
Mensen vertrokken met tevreden gezicht, prijzen onder de armen en een volle buik naar huis. Het was duidelijk dat iedereen het een geslaagde avond vond. Hopelijk tot ziens bij een volgend sponsor evenement en iedereen bedankt voor zijn bijdrage!

Wij houden jullie op de hoogte.
 
Mijke & Sarah

Dinnershow foto C 1140

Dinnershow foto F 1140

Dinnershow foto E 1140

Dinnershow foto G 1140

Dinnershow foto H 1140