Terug naar overzicht

Klokslag 10 uur begon op zaterdag 3 februari onze jaarlijkse Open dag. Al vanaf 8 uur waren de docenten en onderwijs ondersteunend personeel in de weer om de lokalen en het gebouw in orde te brengen voor het bezoek van leerlingen van Groep 8 en hun ouders.


Zoals je hierboven kunt zien waren de leerlingen van Bewegen Sport en Maatschappij (BSM) en van Tweetalig Onderwijs (TTO), naast de vrijwillige brugklassers enthousiast in het rondleiden en verzorgen van de bezoekers met koffie, thee of fris.

Bij de rondleidingen werd door de leerlingen en docenten informatie gegeven over het gebouw en de vele mogelijkheden die het Sintermeerten biedt om grenzen te verleggen.

Speciaal waren de toneelvoorstellingen van The Phileas Fogg Theatre Company die leerlingen en ouders enthousiast maakten om mee te doen aan een stukje Little Victorians.

open dag 2018 little1 1920

Misschien ook gedreven door het slechte weer zagen veel ouders en leerlingen kans om uitgebreid kennis te maken met het Sintermeertencollege. Er werden lessen gegeven, zoals ook op normale lesdagen op Sintermeerten, bij verzorging werd gekookt en natuurlijk kon men zich uitleven in onze sporthal.

Aanmelden

Wil jij ook naar Sintermeerten? Dat kan natuurlijk!

Het digitaal aanmelden voor de middelbare school in Heerlen moet voor 16 maart 2018 gebeuren. Voor 1 maart 2018 zal de leerkracht op de basisschool een advies hebben uitgebracht.

Meer informatie over de aanmelding vind je op: Parkstadscholen.nl of je kunt natuurlijk de meester of juf van Groep 8 vragen.

De foto's van je bezoek aan Sintermeerten vind je op Facebook. Daar hebben we een album aangemaakt met de meeste foto's van de Open Dag. De fotos zijn gemaakt door mijnheer Van Essen.