Terug naar overzicht

Düsseldorf-Rome 19 Februari 2018

Ons goed humeur op deze vroege ochtend werd ons niet in dank afgenomen toen bleek dat er een klein foutje was gemaakt. De namen van alle 33 reizigers van het Sintermeertencollege waren verkeerd doorgegeven (of aangekomen bij EuroWings). Hierdoor konden wij niet inchecken. Gelukkig kregen wij na een kleine twee uur vol onduidelijkheid en wat stress te horen dat er een kans was dat we alsnog naar Rome konden vliegen deze dag. Echter wist de vluchtmaatschappij niet zeker of onze bagage nog meekon. Daarom moesten we, halsoverkop, enkele kledingstukken uit ons koffer verplaatsen naar onze handbagage. Toen dit gebeurd was konden we, met enige moeite, alsnog inchecken (ook de bagage). 

Direct renden we door naar de douane, waar we helaas een lange rij tegemoetkwamen. Toch lukte het ons om onze vlucht te halen maar de vlucht had maar liefst veertig minuten vertraging door ons.

Na een mooie vlucht met een open blik op de prachtig besneeuwde Alpen kwamen we aan in Italië en ook onze bagage was alsnog meegekomen!

Nu kon de week dus echt beginnen! 

Vandaag staat het Vaticaan op het programma.
Dorian