Terug naar overzicht

Al de 4e editie, traditioneel op Witte Donderdag, van de sportmarathon. Een initiatief van de sectie LO om geld in te zamelen voor kinderen uit onze eigen regio met een beperking, lichamelijk/geestelijk of financieel.

De 2 mooie doelen zijn:

1. Iedereen Kan Sporten Limburg 

IKS Limburg zorgt ervoor dat kinderen met een beperking in aanraking komen met verschillende sporten. Dit met professionele ondersteuning.

2. Jeugdfonds Sport Limburg

Het Jeugd Sportfonds zorgt ervoor dat kinderen waarvan de ouders geen financiële middelen hebben om contributie en kleding te betalen, toch sport kunnen beoefenen.

Deze editie is de afgelopen 2 jaar helaas door Corona afgelast en is met een eindbedrag van ruim €12700 financieel de meest succesvolle editie ooit !

We zijn om 08:30 uur gestart in de aula met het uitdelen van het “sportmarathon t-shirts” en de bekendmaking van het totale opgehaalde bedrag, vervolgens hebben we tot 21:30 uur op diverse locaties gesport. 

De deelnemende bedrijven hebben bijna al hun faciliteiten kosteloos aangeboden waardoor nagenoeg het gehele sponsorbedrag geschonken kan worden aan de twee goede doelen. De deelnemende bedrijven en dus het programma voor onze leerlingen zijn: Catermaat, Snowworld, Lasergame, Glowgolf, Ichieve indoor voetbal, Jumpsquare (allen Leisuredome Kerkrade), Sportfondsenbad Hoensbroek, Enzo pizza, Hoeve de Aar. Boosten reizen verzorgd het vervoer tussen de programma onderdelen.

Sponsoren en deelnemers allen hartelijk dank!
Roel Doomen, docent LO


Marathon infoto B 1920Marathon infoto C 1920

Marathon infoto D 1920

Marathon infoto E 1920

Marathon infoto F 1920

Marathon infoto G 1920

Marathon infoto G 1920

Marathon infoto H 1920

Marathon infoto J 1920