Terug naar overzicht

Wellicht heeft u al eerder een bericht langs zien komen van de Jumbo Carboonplein met mij naast een statiegeldbonnenbak, dit is een persoonlijke actie die ik met behulp van Jumbo Carboonplein op heb gezet. Dat bericht heeft maar liefst 10000 views gekregen.
Begin maart ben ik naar de jumbo geweest waar ik zelf al twee jaar werkszaam ben, om hier voor een sponsoring te vragen, samen met de eigenaar en de manager heb ik rond de tafel gezeten om te kijken wat mogelijk was. In plaatst van een slechts een sponsoring , wouden zij liever een actie opzetten waarmee ik uiteindelijk meer geld op zou kunnen halen en daarbij ook nog eens ons doel bekend kon maken. Dat werd dus het verzamelen van statiegeldbonnetjes.
Samen met de manager heb ik een poster gemaakt waarop het doel van onze groep duidelijk gemaakt wordt en waarop ik aan mensen vraag een bijdrage te doen. Deze poster hebben we op de statiegeldbonnendoos geplakt en naast de embalage band gezet. De manager heeft onderstaande bericht toen op facebook gezet om extra aandacht te vragen voor mijn actie.

Ugnda Jumbo Sanne tekst 500