Terug naar overzicht

Afgelopen woensdag stond het laatste toernooi in het kader van de Euregiocup op het programma. Op het terrein van Bekkerveld werd door het Bernardinus college het voetbaltoernooi georganiseerd. Deelnemende scholen deze dag waren: Grotius, Bernardinus, Eijkhagen en Sintermeerten. Helaas waren er afmeldingen van de vrije school en St. Jan.

Om 9.00 werd gestart met de eerste categorie, namelijk de brugklas. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zowel het meisjes- als het jongensteam hoge ogen zou gaan gooien. Uiteindelijk resulteerde dit voor beide teams in een eerste plaats.

Na de brugklas volgde de tweede categorie. Vanaf een uur of 11.00 gingen de leerlingen uit laag 2 en 3 de strijd aan met de andere deelnemende scholen. Zij gingen niet alleen de strijd aan met de andere scholen, maar ook met het weer. Ondanks zware regenval wisten de jongens een tweede plek te bemachtigen. De meiden deden het nog iets beter en sleepte de eerste plaats binnen.

Na een korte pauze waren de vlaggenschepen van de deelnemende scholen aan de beurt. De jongens verloren onverdiend hun eerste wedstrijd, waardoor zij uiteindelijk als tweede eindigden. De meiden verloren ook hun eerste wedstrijd, maar konden uiteindelijk door een beter doelsaldo toch de eerste plaats bemachtigen.

We mogen wel zeggen dat het een succesvolle dag was voor onze teams, waarbij er in vier categorie├źn gewonnen werd en we twee keer een tweede plaats hebben behaald!

__________________________________________________________________________________________

Euregio voetbal foto1 1140

Euregio voetbal foto1 1140