Terug naar overzicht

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien gelezen of meegekregen hebben, zouden wij deze zomer op wereldburgerstage gaan naar Peru met Global Exploration. We hadden ons hier heel erg op verheugd, maar door het corona virus is onze reis verplaatst naar volgend jaar zomer. Dit betekent dat wij een jaartje langer moeten wachten, maar voor jullie is dit misschien wel de perfecte kans om met ons mee te gaan naar Peru!

In Peru brengen we een bezoek aan Mama Alice. Een hulporganisatie die onderwijs biedt aan straatkinderen en ze een toekomstperspectief biedt. Ook bezoeken we scholieren in Ayacucho, brengen we een bezoekje aan hoofdstad Lima en sluiten we de reis af in de oasestad Huacachina. Kortom: een fantastische reis die we allemaal niet snel zullen vergeten!

Om mee te gaan met de reis, moet elke leerling sponsorgeld ophalen. Vanuit Global Exploration krijg je veel tips over hoe je dit het beste kan aanpakken. Ook organiseren we samen met de groep sponsoractiviteiten. Dat is ook nog eens heel erg gezellig!

Zit je volgend schooljaar in de 4e, 5e of 6e klas en lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Hou dan vooral de website en de facebook pagina (Xplore Sintermeerten) in de gaten, of stuur alvast een mailtje naar peru@sintermeerten.nl! Bij vragen kun je ook altijd een mailtje sturen.

Groetjes,

Leerlingen en begeleiders team Peru