Terug naar overzicht

Vrijdagmiddag hadden wij met onze Peru groep de openingsdag van Global exploration. We zijn de middag culinair begonnen met de pizza’s van Enzo en hebben de Duits lokalen meteen verbouwd voor onze latere slaapplek. Vervolgens zijn we onder andere in de ruime Fiat van mevrouw Geers naar Weert vertrokken, waar we daarna ontvangen werden op Het College.

Na het voorwoord zijn we meteen begonnen met de masterclasses. Hier hebben we verschillende icebreakers geleerd gekregen, geskyped met Frederique Kallen, verschillende presentaties gezien en als afsluiter de One Billion Rising met alle Global groepen gedanst. Na afsluiting van de avond hebben wij allemaal een boompje ontvangen om te planten met betrekking op de klimaatbescherming. Hiermee kunnen wij eventueel nog een mooi bedrag gesponsord krijgen door deze geplante boompjes te delen op onze social media met de #Myclimateaction. Hier hebben wij het over gehad met mevr. Lipsch, momenteel bestuurslid van regio Parkstad dus hiervan houden we jullie op de hoogte.

Vervolgens zijn wij weer aangekomen bij het SMC waar wij onze bedjes (niet allemaal even comfortabel 😊 ) hebben geïnstalleerd. Daarna zijn we begonnen met de wandeling naar het huis van meneer Verheesen waar wij werden ontvangen met een warm soepje en vervolgens marshmallows rond de vuurkorf. Eenmaal terug gewandeld naar SMC zijn we meteen begonnen aan een spannende horrorfilm en zijn daarna natuurlijk meteen gaan slapen 😊. De volgende ochtend zijn we wakker geworden en gestart met een lekker ontbijtje geregeld door meneer Verheesen. Na het ontbijt alles opgeruimd en acties opgezet voor verdere sponsoring als Team Peru.

Benieuwd naar de acties? Houd de sociale media in de gaten, want er komen leuke en vooral lekkere acties aan 😉. U kunt een actie verwachten met betrekking tot Valentijnsdag en de opendag van SMC.

Namens het Peru team, Britt


Peru start project infoto 2 1140Peru start project infoto 2 1140Peru start project infoto 2 1140Peru start project infoto 2 1140