Terug naar overzicht

Beachvolleybaltoernooi mei 2023

Vandaag vond het eerste beachvolleybaltoernooi voor scholen plaats, georganiseerd door ‘’ Heel Heerlen Beweegt ‘’ in samenwerking met VC Heerlen.

Als Sportactieve school kunnen wij zo’n activiteit natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder deelname. Deze dag werd er door de teams van verschillende scholen uit Parkstad gestreden om de medailles. In de ochtend was het de beurt aan het jongens team klas 1/2 en het meisjes team klas 1/2. Aan enthousiasme geen gebrek, maar de bal rolde net wat te vaak de verkeerde kant op. Twee keer een mooie 3e plaats was het resultaat.

De volgende lichting waren de teams jongens klas 3/4 en meisjes klas 3/4 en met het steeds beter wordende weer werd ook het spel wat stralender. Een 3e en 4e plaats was het resultaat. Als klap op de vuurpijl mochten de bovenbouw teams aantreden. De jarenlange ervaring gaf de doorslag en dit resulteerde bij de meiden in een verdiende 1e plaats. De heren kwamen net een paar punten te kort en moesten zich tevreden stellen met een prima 2e plaats.

Er werd gezwoegd en geploeterd in het zware zand tussen alle terrassen in. Het massaal toegestroomde publiek genoot van de ambiance. Het beachvolleybal in Heerlen staat weer op de kaart en het Sintermeertencollege heeft haar sportieve steentje bijgedragen.

  


Beachvolley infoto A 1400
Beachvolley infoto B 1400
Beachvolley infoto C 1400
Beachvolley infoto D 1400
Beachvolley infoto E 1400