Terug naar overzicht

De leden van het team stellen zich voor.....

 

Seray Tubee

Wie ben ik?
Ik ben Seray Tubee en ik ben 16 jaar oud.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd voetbal ik bij FC Hoensbroek vrouwen 1 op dinsdag, vrijdag en op zondag (meestal) wedstrijd.

Waar ben je goed in?
Ik vind dat ik goed met mensen kan samenwerken en ben erg behulpzaam, dit is natuurlijk gunstig bij zo'n reis als deze.
Wat verwacht je van dit avontuur?
Ik denk dat ik met deze reis heel veel ervaring op zal doen en dat dit heel indrukwekkend gaat zijn. Ik denk dat ik een heel ander beeld van de wereld ga krijgen.

Waar kijk je naar uit tijdens de reis?
Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de cultuur ,om de mensen in Oeganda te helpen met de bouw van de school en de driedaagse safari.

Waar zie ik tegenop?
Om urenlang in het vliegtuig te zitten.

Uganda Tubee Seray 850

 

 

Quinty Kroonen

Wie ben ik?

Ik ben Quinty Kroonen, 17 jaar en woon in Hulsberg.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd speel ik graag tennis of spreek ik gezellig af met mijn vriendinnen.

Waar ben je goed in?

Ik vind het lastig om iets te bedenken waarvan ik zelf vind dat ik er echt goed in ben, maar toch denk ik dat ik een vrij nuchter persoon ben en dus vrijwel altijd rustig blijf in stressvolle situaties. Ik hoop dat ik daarmee mijn steentje bij kan dragen in Oeganda.

Wat verwacht je van dit avontuur?

Voor de reis zelf heb ik nog niet echt veel verwachtingen. Ik laat het allemaal lekker op mij afkomen. Wel denk ik dat ik me na deze reis zal realiseren hoe goed het leven in Nederland eigenlijk is.

Waar kijk je naar uit tijdens de reis?

Ik kijk heel erg uit naar het helpen van de lokale bevolking en vind het zeker ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Waar zie je tegenop?

Ik heb ontzettend veel zin in de reis, maar kijk wel een beetje op tegen het mogelijke gebrek aan hygiƫne.

Uganda Quinty goed 275

 

 

 Inge Dircks

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge Dircks. Ik woon samen met mijn zoon Yuri van 17 en onze hond Lana, een Golden Retriever van 7 jaar oud, in een leuk huis in Heerlen wat ik nog (een beetje) aan het verbouwen ben. Ik werk sinds begin dit jaar op het Sintermeertencollege als docent wiskunde.
Docent ben ik overigens pas sinds 5 jaar. Daarvoor heb ik 20 jaar op een architectenburo gewerkt, want van oorsprong ben ik bouwkundig ingenieur.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik hou van kunst, architectuur en muziek. Daarnaast reis ik graag. Korte trips binnen Europa en als ik meer tijd heb ook buiten Europa. Dit alles probeer ik te combineren, dus ik bezoek veel steden, musea, concerten en festivals in binnen- en buitenland. Soms met mijn zoon, maar ook vaak alleen. Verder rijd ik graag op mijn motor en ben ik vaak te vinden in de natuur samen met mijn hond om lange wandelingen te maken.

Waar ben ik goed in? 

Ik pas me snel aan in nieuwe situaties. Dit komt altijd goed van pas als ik weer eens in een vreemde situatie terecht kom! Ik sta open voor andere culturen, andere gewoonten en inzichten. Ik laat me niet snel uit het veld slaan, ben een doorzetter en geef niet snel op.

Wat verwacht ik van dit avontuur?

Ik verwacht een bijdrage te kunnen leveren aan het project in Kitgum en dat we met een leuke groep mensen een mooie reiservaring gaan beleven.

Waar kijk ik naar uit tijdens de reis?

Het bezoeken van de scholen, de plaatselijke bevolking en cultuur te leren kennen. Dat lijkt me een fantastische ervaring. Het feit dat we er mee kunnen gaan helpen aan de opbouw van een nieuwe school vind ik als bouwkundige natuurlijk ook heel leuk!

Waar zie ik tegenop?

Alhoewel ik weet dat mijn zoon het bij zijn vader prima naar zijn zin heeft die 3 weken vind ik het toch wel lastig dat ik niet veel contact met hem kan hebben tijdens deze reis.

Uganda Inge Dircks 450

 

 

Sarah Cox

Wie ben ik?
Ik ben Sarah Cox , 16 jaar oud en ik zit op 5 atheneum van het Sintermeertencollege.

Wat doe je in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd besteed ik vaak aan sporten zoals moderne en klassieke dans, kickboksen en hardlopen. Ook spreek ik graag af met mijn vriendinnen of kijk ik een film. Maar daarnaast moet ik soms ook wat tijd vrijmaken voor schoolwerk of mijn bijbaantje.

Waar ben je goed in?
Een positieve eigenschap van mij is dat ik erg sociaal ben, dus dit zal vast van pas komen in Oeganda, aangezien we veel mensen gaan ontmoeten!

Waar kijk je naar uit tijdens de reis?
Ik kijk erg uit naar de Oeganda reis en ik hoop dat ik door de reis bewuster wordt van de wereld om me heen en hoe goed wij het eigenlijk hebben. Ik ben erg benieuwd naar de leefwijze in Oeganda en de hele verschillende cultuur.

Waar zie je tegenop?
Ik verwacht dat de reis super gezellig wordt en het een super ervaring zal zijn die mij voor altijd bij blijft! Ik ben bang dat ik misschien heimwee zal krijgen op de reis, want stiekem ben ik toch erg gehecht aan thuis. Maar dit zal zeker goed komen met de gezellige groep mensen om me heen!

Uganda Sarah Cox 300