Terug naar overzicht

Mijnheer Gorissen, docent geschiedenis op Sintermeerten, gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Op 14 juni werd hij tijdens zijn allerlaatste les verrast door onze rector Paul Thönissen die hem een prachtige ruiker overhandigde. Zijn laatste klas, H3C kon zijn inzet wel waarderen met een welgemeend applaus.

Gorissen 2018 2 1140

Mijnheer Gorissen kun je zeker een oude rot in het vak noemen. Van oorsprong jurist, met een studie aan de Rijksuniversiteit Leiden, stond hij al vanaf 1977 voor de klas. Eerst in Vlaardingen, maar al gauw op Rolduc en het Antonius Doctor College in Kerkrade. Tussendoor was hij maatschappelijk actief als wethouder in Stein. Vanaf 2008 gaf mijnheer Gorissen les op Sintermeerten. In de laatste jaren was hij met zijn bestuurlijke ervaring voorzitter van de PMR en zat voor onze school in de gemeenschappelijke MR.

Wij wensen mijnheer Gorissen alle goeds toe en hopen dat hij verder mag genieten van fietsen, Italië, koken en natuurlijk van zijn familie. De schoolsleutel aan het groene Erasmus Universiteit key cord mag hij nu inruilen voor de fietsensleutel!